Hvem har taget initiativet

LIDT OM OS

Scenior Vision er en del af Art Attack ApS, som siden 2000 har etableret samarbejde mellem kultur og erhvervsliv og markedsført kunst og kunstnere indenfor teater, musik, billedkunst og StandUp.


Vi stiller vores know how til rådighed for kunstnere, som har forestillinger, der passer til både målgruppe og format og vi sikrer derved et alsidigt udbud af scenekunstneriske produktioner, til ældre, udsatte og sårbare.


Scenior Vision producerer videooptagelser af scenekunst til gengivelse i størrelsesforholdet 1:1

Vi hjælper plejehjem, ældrecentre og bosteder for udsatte og sårbare med etablering af projektionsfaciliteter og vi samarbejder med landets kommuner om at anskaffe det nødvendige udstyr.

LENA

PROJECT MANAGER

LARS-OLE

PROJECT MANAGER

Lena har en baggrund fra Københavns Universitet, hvorfra hun har en Bachelor grad i Medie- kultur.

I mange år var hun et kendt ansigt i film og tv verdenen, hvor hun blandt andet arbejdede som direktionsassistent på Sandrew Metronome.

 

I teaterbranchen har hun fået etableret et solidt netværk blandt andet gennem sin stilling som salgs- og marketingchef på Bellevue Teatret.

 

Med mere end 15 års erfaring i branchen er Lena ekspert indenfor det der er Art Attacks produkt nemlig Relationer.

 

 

Sound of music
aa-web-pics_0001_Inden-jeg-fylder-67.-Landsteatret
Stage neutral
Modne-damer
Untitled-1-copy-4_0001_Golden-days
aa-web-pics_0000_Matthesen,-Anders3_HIGH

Lars-Ole er uddannet cand. merc. fra CBS og har supplerende uddannelse og undervisningserfaring indenfor innovation- og erhvervsfremme.


Krydsfeltet mellem kultur- og erhvervsliv har været en væsentlig del af erhvervskarrieren og en væsentlig grund til at han i 2000 var med til at starte Art Attack ApS.


Udover talrige opgaver i kunstens tjeneste, har han løst kommunikations, strategi og branding opgaver indenfor bl.a. finans og HighTech.

SceniorVision

Copyright Art Attack ApS © 2020 Alle rettigheder forbeholdes

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend